Predavači 2017

 • Reza Moussavian

  Reza Moussavian

  Reza-Moussavian-277-175-finalDr. Reza Moussavian, viši potpredsjednik HR odjela ''Digital i inovacije'', i njegov tim su središnja točka kontakta u Deutsche Telekom AG za sve upite vezane uz digitalizaciju i inovacije u HR sektoru. Od svog osnutka u travnju 2016., odjel je uspješno uveo nove alate poput leadership aplikacije, digitalne suradnje, metoda inovacije, inovacije strukture top menadžmenta i istraživanja novih tehnologija za Deutsche Telekom AG. Prije preuzimanja uloge voditelja HR odjela ''Digital i inovacije'', dr. Moussavian vodio je prethodni odjel pod nazivom ''Shareground'' koji je bio usredotočen na provedbu kulture inovacija u cijelom Deutsche Telekomu. Prije dolaska u Deutsche Telekom AG, radio je kao partner u Deteconu, digitalnoj konzultantskoj tvrtki, podružnici Deutsche Telekoma. Bio je odgovoran za uspostavljanje novih telekomunikacijskih tvrtki i transformaciji onih uspostavljenih na Bliskom istoku i u Africi. Osim toga, njegov karijerni put uključivao je pozicije u IBM-u i PWC-u. Završio je doktorat u upravljanju inovacijama u Južnoj Africi, nakon studija poslovne administracije u Kölnu, Njemačka.

 • Mike George

  Mike George

  MIKE GEORGEMike George je autor mnogih bestsellera. Njegovih devet publikacija prevedeno je na čak 15 jezika. Mike George je coach i konzultant za osobni i profesionalni razvoj za neke od najpoznatijih svjetskih tvrtki: Mitsubishi, Siemens, Johnson and Johnson, Dupont, American Express, British Telecom, Tetra Laval, United Bank of Switzerland, KLM, Royal Dutch Airlines, The Allianz Group, Barclays Bank, Royal Mail, Royal Bank of Scotland, NHS, Sheraton Hotels, The BBC, Pliva, Heineken, Agrokor, CCHBC, Dukat, Carlsberg, Zagrebačka banka, Alstom Stručna područja: Duhovna/emocionalna inteligencija, Razvoj menadžmenta, Osobni razvoj, Kontinuirano učenje Publikacije uključuju: BEING Your Self, ,  The Immune System of the SOUL, The 7 Myths About LOVE…Actually!, Don’t Get MAD Get Wise, The 7 AHA!s of Highly Enlightened Souls, You Can Learn to Relax, You Can Find Inner Peace, In the Light of Meditation, 1001 Ways to Relax, 1001 Meditations, a njegova knjiga BEING BEYOND BELIEF je upravo objavljena.

 • Tom Haak

  Tom Haak

  Tom Haak_vTom Haak je osnivač i direktor HR Trend Instituta. HR (Human Resources) Trend Institut prati, detektira i potiče trendove u domeni organizacija i ljudskih resursa. Kada je to moguće, institut također postavlja trendove. Tom posjeduje bogato radno iskustvo u upravljanju ljudskim resursima u multinacionalnim kompanijama. Radio je na višim HR pozicijama u tvrtkama Fugro, Arcadis, Aon, KPMG i Philips Electronics. Zainteresiran je za inovacije u HR-u, tehnologije i kako organizacije mogu profitirati od promjena u trendovima.

 • Natal Dank

  Natal Dank

  Natal DankIskrena i realna u svom pristupu, Natal ima zaraznu energiju za ono što radi. Sa znanjem stečenim kroz više od desetljeća rada s organizacijama i liderima na usavršavanju talenata, Natal razumije izazove s kojima se suočavaju kada treba voditi bihevioralne i kulturalne promjene. Kroz rad u Southern Blue Consultingu, Natal je pokrenula revoluciju HR prakse i sada je jedna od vodećih figura u AgileHR pokretu koji počinje utjecati na budući smjer struke. Natal radi sa širokim rasponom klijenata, od inovativnih tehnoloških tvrtki (npr Booking.com), do renomiranih banaka (npr. Rabobank) i neprofitnih organizacija (npr Greenpeace). Kao Australka sa škotskim korijenima, Natal je uistinu globalna u svom načinu razmišljanja i posjeduje radno iskustvo u Velikoj Britaniji, Europi, Australiji, Novom Zelandu, te Sjevernoj Americi i Južnoj Americi.

 • Goran Radman

  Goran Radman

  GoranRadman_03Goran Radman je prodekan za međunarodnu suradnju i direktor IgBS e-Leadership MBA programa na Visokom Učilištu Algebra. Završio je diplomski i postdiplomski studij Međunarodnih odnosa na Fakultetu političkih znanosti, Sveučilišta u Zagrebu gdje trenutno završava doktorat iz teorija međunarodne integracije. Uz završen MBA na Sveučilištu u Pennsylvaniji, svoje upravljačke i organizacijske sposobnosti usavršio je na INSEAD poslovnoj školi te na London School of Economics. Također je jedan od predavača na Veleučilištu Vern iz područja konkurentnosti i inovativnosti. Svoju profesionalnu karijeru započeo je 1984. godine kao savjetnik za međunarodne odnose predsjedništvu Hrvatske te nastavio kao generalni direktor hrvatske televizije. Kao direktor tvrtke MicroLab prelazi u privatni sektor, a nastavlja svoj poslovni put u Microsfot Corporation gdje osniva podružnicu Microsoft Hrvatska i 2000. godine postaje generalni direktor Adriatic regije, a kasnije i Jugoistočne Europe. Kasnije u 2008. godini postaje dekan Veleučilišta VERN u Zagrebu te predsjednik tvrtke Sense Consulting. Poslovni put je od 2012. do 2016. godine nastavio na mjestu glavnog ravnatelja Hrvatske radio televizije. Danas predaje na Veleučilištu Vern iz područja konkurentnosti i inovativnosti. Područja stručnosti: Konkurentnost, Inovativnost, Vodstvo, Upravljanje medijima,  Međunarodne integracije  

 • Tim Ackermann

  Tim Ackermann

  tim_ackermannTim Ackermann je iskusan i strastveni stručnjak za HR i Pribavljanje talenata s više od 20 godina iskustva u raznim industrijama i regijama u tvrtkama kao što su Deutsche Bank, Microsoft, Swarovski i Zalando. Nedavno se pridružio trgovačkom lancu Lidl kao Voditelj pribavljanja talenata, te sudjeluje u strategiji međunarodnog rasta tvrtke uz zadržavanje visoke razine angažiranosti zaposlenika. Izvan korporativnog svijeta, Tim je predavao Upravljanje ljudskim resursima na Međunarodnoj školi za menadžment u Münchenu. Tim je jedan od osnivača Queb e. V, njemačke udruge za kvalitetan employer branding i aktivno sudjeluje u usklađivanju europskog visokog obrazovanja s fibaa e. V.

 • Giovanni Manchia

  Giovanni Manchia

  Giovanni ManchiaGiovanni Manchia je SVP ljudskih potencijala, rizika i korporativnih funkcija u Rabobanku, globalnom lideru u financiranju hrane i agrikulture i održivosti orijentiranom bankarstvu sa 60.000 zaposlenih u 44 zemalja. Giovanni Manchia pridružio se Rabobanku u 2011., kada je upravljao transformacijom globalne funkcije ljudskih resursa u banci, stvaranjem agilnije HR organizacije sa snažnom poslovnom orijentacijom. Osim svoje trenutne uloge, također je djelovao kao Globalni voditelj upravljanja talentima za banku do 1. srpnja 2016. godine. Prije Rabobanka, proveo je više od 15 godina na vodećim međunarodnim HR pozicijama različitih multinacionalnih kompanija. Radio je kao HR direktor Beneluxa, Bliskog istoka i Afrike u American Expressu. Prije dolaska u American Express, radio je u Shellu na različitim međunarodnim pozicijama kao što su HR Manager za Shell Hydrogen i Global HR Business Partner za IT odjel.

 • Jasmin Ibrahimović

  Jasmin Ibrahimović

  Jasmin IbrahimovićJasmin Ibrahimović poduzetnik je s bogatim međunarodnim iskustvom u području prodaje i menadžmenta. Osnivač je tvrtke Rainmaker d.o.o. koja posluje s misijom motiviranja ljudi na uspjeh kroz uspostavljanje odnosa povjerenja i inspiriranje produktivnih aktivnosti koje vode k ostvarivanju organizacijskih ciljeva i osobnih snova. Nedavno je preuzeo ulogu Regionalnog direktora za Jugoistočnu Europu u brzorastućoj multinacionalnoj kompaniji Rain International. Njegova strast leži u obrazovanju, te radi kao stručni suradnik Instituta za menadžment u Zagrebu od 2011. Odgovoran je za nekoliko edukacijskih programa kao Programski direktor, te djeluje kao predavač. Osim podučavanja, Jasmin je predan i osobnom razvoju, edukaciji i rastu. Nedavno je obranio svoj magistarski rad te stekao titulu magistra znanosti na Rochester Institute of Technology. Također ima diplomu iz Ekonomije poduzetništva sa Sveučilišta VERN.

 • Sarosh Bode

  Sarosh Bode

  Sarosh Bode Sarosh sa sobom donosi dvanaest godina globalnog iskustva kao strateški HR Business Partner. Završio je studij poslovne administracije uz specijalizaciju u području upravljanja ljudskim resursima, te je certificirani praktičar organizacijskog razvoja. Trenutno djeluje kao globalni voditelj ljudskih resursa tvrtke ACG Associated Capsules, jedne od vodećih svjetskih kompanija u proizvodnji praznih želatinskih kapsula. Na trenutnom radnom mjestu odgovoran je za nadgledanje implementacije strategije u ACG Lukaps u Hrvatskoj, jedne od najbrže rastućih ACG podružnica. Sarosh vjeruje u snagu ljudskog potencijala u organizacijskoj transformaciji, te iznimno uspješno pruža podršku izvršnom vodstvu organizacije kroz partnerski pristup u provedbi strategije. Strastven je po pitanju dizajna i implementacije HR strategije i poslovnih procesa na globalnoj razini. Sadašnje područje interesa mu je razumijevanje principa vođenja timova i poslovanje u velikom i složenom poslovnom okruženju.

 • Ana Miletić

  Ana Miletić

  Ana-Miletić-277-175Ana Miletić zaposlenica je SELECTIO Grupe od 2008. godine te trenutno obnaša funkciju Direktorice strateškog savjetovanja. Uključena je u vrednovanje izvrsnosti u upravljanju ljudskim resursima nekih od trenutno najuspješnijih organizacija u Hrvatskoj. Osim uvida u procese upravljanja ljudskim resursima i benchmark preko 80 organizacija, podržava organizacije u razvoju i implementaciji najboljih HR praksi. Specijalizirala se u područjima HR strategije, upravljanja talentima, employer brandinga, upravljanja učinkom, upravljanja kompetencijama, organizacijske kulture i angažiranosti zaposlenika. Uključena je u istraživački rad te predaje na konferencijama, seminarima i radionicama o temama vezanim uz upravljanje ljudskim resursima, razvoj leadershipa, timski rad i komunikacijske vještine.

 • Emanuel Tutek

  Emanuel Tutek

  emanuel_tutekEmanuel je Partner u Horwath HTL-u i voditelj globalne prakse „Strateško savjetovanje“.  Fokus njegovog djelovanja je strateško i operativno savjetovanje u turističkom sektoru. Njegov bogati portfelj projekata  sastoji se od brojnih angažmana za vodeće globalne I regionalne kompanije. U svojoj karijeri se na velikim organizacijskim i transformacijskim projektima rješavao je različite  strateške izazove u području ljudskih resursa, od razvoja ljudskog kapitala i unaprjeđenja organizacije do smanjenja broja zaposlenih. Čvrsto vjeruje u organizacijsku kulturu, kao odlučujući faktor uspjeha za bilo koju kompaniju. Također je osobno posvećen razvoju mladih talenata  Horwath HTL-u kao i ostvarenju što bolje suradnje s akademskim institucijama. Na HR Days konferenciji moderirat će okrugli stol na temu 'Kako zadržati kvalitetne zaposlenike u turizmu'.

 • Tanja Prekodravac

  Tanja Prekodravac

  tanja_prekodravacTanja Prekodravac je psiholog s višegodišnjim iskustvom u području HR konzaltinga, upravljanja ljudskim resursima i obrazovanja odraslih. Od 2006. godine dio je tima Grupe SELECTIO, gdje trenutno radi na poziciji Direktorice edukacija i razvoja ljudskih potencijala. Radila je na nizu projekata u području HR konzaltinga za tvrke, outplacementa i karijernog savjetovanja, edukacija zaposlenika te sudjelovala u provođenju savjetodavnog rada s mladima i odraslima vezanim uz teme zapošljavanja, razvoja i soft skills-a. Prošla je postdiplomsku edukaciju iz Gestalt psihoterapije, body terapije i dramskih tehnika. Piše članke i publikacije, i predavač je u sklopu SELECTIO HR Akademije te na konferencijama i seminarima iz područja upravljanja ljudskim resursima kao i gostujući predavač na Ekonomskom fakultetu, Hrvatskim studijima i Filozofskom fakultetu u Zagrebu, u sklopu Odsjeka za psihologiju. Pročelnica je Sekcije za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju u sklopu Hrvatskog psihološkog društva. Tanja će na ovogodišnjoj konferenciji moderirati okrugli stol o najboljim HR praksama u 2016. godini te će održati speed networking radionicu u suradnji s Hrvatskim Telekomom.