HR Work Day

RASPORED RADIONICA
Veljača
Debra Corey, Chief pay it forward officer, speaker/storyteller, author, consultant
Naziv radionice: Company values
Saznaj više
Radionica će omogućit sudionicima da duboko zarone u vrijednosti tvrtke o kojima je pisala Debra Corey u svojoj najprodavanijoj knjizi "Iznošenje vaših vrijednosti". Podijelit će s vama strategije, rješenja i najbolje prakse te osigurati "prave" vrijednosti koje kasnije možete koristiti u svojoj tvrtki na najučinkovitiji način. Saznat ćete kako u sedam koraka otkriti svoje vrijednosti i održavati ih na različite načine, ali i naučiti kako predstaviti svoje vrijednosti kroz iskustva zaposlenika - zapošljavanje, onboarding, prepoznavanje i performance management. Debra će podijeliti s vama i stvarne priče o tome što su vodeće tvrtke učinile kako bi otkrile i predstavile svoje vrijednosti.

Datum: 10.02.2021., 11:00 - 13:00 h

Max broj polaznika: 50

Online platforma: Zoom

Ožujak
Hrvojka Kutle, Co-Active Coach & HR Professional
Naziv radionice: Kako 2021. napraviti najboljom godinom; kako da nam vlastite super-moći budu saveznici
Saznaj više
Radionica je usmjerena na samorazvoj iliti self-leadership. Na radionici ćete imati priliku napraviti kratku 'inventuru' vlastitog života, promisliti o svojim vrijednostima i postaviti ciljeve za ovu godinu (za privatni ili poslovni dio) na način da je najbolje iskoristite za vlastiti razvoj i napredovanje.

Datum: 11.03.2021., 11:00 - 13:00 h

Max broj polaznika: 30

Online platforma: Zoom

Travanj
Katarina Pavliša, Mindfulness i NLP Master Trener, Mental i Business Coach te stručnjakinja za upravljanje ljudskim potencijalima
Naziv radionice: Stres kao prijatelj
Saznaj više
Nema dana da netko ne spomene STRES i koliko on može biti štetan. Integriran u sve pore života, nekad predstavlja ozbiljan problem, a nekad je samo „dobar“ izgovor. Trebamo li ga se riješiti ili sklopiti savez njime? Kako mindset i percepcija stresa utječu na nas i naše zdravlje? Na koji se način uspješno nositi sa stresom? Odgovori su kojima se bavimo na ovoj radionici. Uz kratke mentalne vježbe koje ćemo prakticirati, naučiti ćete kako se u stresnim situacijama vratiti u ravnotežu i pretvoriti stres u koristan resurs.

Datum: 15.04.2021, 10:00 - 13:00 h

Max broj polaznika: 14

Online platforma: Zoom

Svibanj
Žana Goić Petričević, PCC CPCC ORSCC MBA, Cultivating bolder individual and collective leadership in organisations
Naziv radionice: "Novo moguće" u složenim i neizvjesnim vremenima / Kako voditi promjenu u složenim i neizvjesnim vremenima
Saznaj više
Vremena su odavno složena i neizvjesna. U posljednjih godinu dana samo su postala dodatno složena i dodatno neizvjesna. I dok eventualno imamo vlastitu dilemu ili vodimo s drugima debate oko povratka na „staro normalno“ ili prihvaćanja „novog normalnog“, promiče nam trenutak shvaćanja da nam je sada na raspolaganju „novo moguće“. Da bismo iskoristili puni potencijal „novog mogućeg“, potrebno je vidjeti potencijal promjene u sebi, u odnosima s drugima i u svijetu koji nas okružuje. „Novo moguće“ traži game changere koji su spremni preuzeti odgovornost za svoju realnost, riskirati za njezinu promjenu i preispitati značenje vlastite hrabrosti, svjesnosti, stavova i integriteta. Ova će radionica potaknuti promišljanja polaznika u tom smjeru, kako bi definirali konkretne korake prema ostvarenju potencijala njihovog „novog mogućeg“.

Datum: 14.05.2021., 10:00 - 13:00 h

Max broj polaznika: 20

Online platforma: Zoom